23-29 Juni

Självklart jobbar vi med ponnyerna från marken och rider dressyr med inriktning mot akademisk ridkonst, men vi har även hoppning, löshoppning, agility/toleransträning och uteritt, både kortare och längre. Vi har även viss fölhantering.

Vissa av hästarna kommer gå med hingst och vissa inte, så de kommer att gå i olika hagar under lägren, men vi hjälps åt så alla är hemma innan lektionerna.

Bad om vädret är bra.

Helpension, men ibland vill några barn sova vissa nätter hemma, så det är valfritt.

Från nivå 4.

Start 23/6 kl 16.00

Avslutningsshow 29/6 kl 14.00

Pris: 4195:- varav 1195:- i anmälningsavgift (återfås ej vid avbokning) och resterande 3000:- ska vara betalt senast den 21/6.

4 deltagare.

Fullt.

2-8 Juli

Bad om vädret är bra.

Från nivå 4.

Start 2/7 kl 14.00

Avslutningsshow 8/7 kl 12.00

Pris: 4195:- varav 1195:- i anmälningsavgift (återfås ej vid avbokning) och resterande 3000:- ska vara betalt senast den 29/6.

Fyra deltagare.

Fullt.

26-29 Juli

Detta läger passar nivå 3-4 bäst. Ett lite lugnare tempo, men ändå med mycket på schemat, så som dressyr med inriktning Akademisk Ridkonst, hoppning, löshoppning, agility/toleransträning och ev kortare uteritter.

Bad om vädret tillåter.

Helpension, men ibland vill några barn sova vissa nätter hemma, det är valfritt.

Start 26/7 kl 17.00

Avslutningsshow 29/7 kl 15.00

Pris: 2495:- varav 495:- i anmälningsavgift (återfås ej vid avbokning) och resterande 2000:- ska vara betalt senast den 24/7.

Fyra deltagare.

En plats kvar.